fredag den 10. august 2012

Phloks og Liljer

Efter en dejlig uge i det nordjydske. Der kommer måske lidt om alle de haver jeg så undervejs en anden dag. I dag vil jeg vise mit Phloks bed som er anlagt tilbage i 1999 og er ikke tilført noget siden det er et bed som man kan lugte/ dufte i det meste af haven.

Og så har jeg så prøvet og lave en collage med de få slags som der er deri.
Bedet er 5 meter i diameter og jeg ved ikke hvor mange planter der er deri, men det var det første bed jeg lavede da vi købte vores ekstra jord til. der står en Hortensia i midten.

Og så har jeg jo liljerne til at hjælpe med duften i haven.

Nok Muscadet

En Orintealsk lilje uden navn

Nok Stargazer

Beverly Ann

La Reve

Bon Bini


Lady Alice

Et mere af Lady Alice den er svær og fotografere.

og endnu et.
ScheherazadeBoogie Woogie

Det var lidt fra mig. I ønskes alle en god weekend med dejligt vejr. ( så vi kan nå med i haverne der er godt nok meget ukrudt.)

9 kommentarer:

 1. Hej Helle.
  Det ser rigtig drømmedejligt ud. De lyserøde, blå og hvide nuancer er bare så skønne. Dejligt at høre I havde en dejlig ferie. Glæder mig til vis ses.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene
   Der er lidt kludder i vores planlægning af tur, så ringer nok til dig på et tidspunkt..

   Slet
 2. Sikke en masse fine floks du har, men du har sørme også mange skønne liljer.
  Glæder mig til at høre mere om dine havebesøg.
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Lisbeth, ja jeg er nok meget vild med liljer så dem har jeg mange af og er slet ikke færdig med at vise dem og at få flere.

   Slet
 3. Guf for mine øjne :O)
  Jeg elsker Floks ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også, men når man har lavet så stort et bed, kniber det med at få flere ind i haven så har kun 2 nye i andre bede.

   Slet
 4. Hej Helle. Sikken dog en masse skønne floks og liljer du har. Hold da op, der kan jeg slet ikke være med. Flotte farver.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 5. Det er så også nogle af mine yndlinger ( dem har jeg da vist en del af :O) )

  SvarSlet
 6. Det ser skisme godt ud med dit floksbed :-) Jeg elsker floks. Nogle steder i min have ser de dog knap så imponerende ud pga. pletter på løvet (tør jord). Har glemt at gøde dem her midt på sommeren - det hjælper nemlig mod pletter og meldug.

  Liljer er jeg ikke kommet til endnu, selvom jeg en overgang - for ca. 12 år siden - var meget interesseret i dem. Men smukke er de :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet