fredag den 1. september 2017

Besøg i haven

I tirsdags havde jeg besøg af den lokale ældreklub som ville se min have de havde bestil tid til den 29 august og bestilt "Dejligt" vejr og kaffe og kage. Og det fik de.
Så må indrømme jeg havde lidt småtravlt da jeg var kommet til og holde lidt rigeligt ferie i år. Så da manden begyndt på job begyndte jeg på haven( de havde talt lidt om det i forvejen, men jeg havde ikke fået endeligt tilsagn det fik jeg i vores ferie )
Syntes selv den var rimmelig trimmet til dagen så godt som den nu kan, med dens størrelse og mine begrænsninger.
 Velkommen i min have
 Hjemmelavet rygekringle( den var ret lækker)

 Og derefter Lagkage Med Hindbærmousse( også ret god)Ikke så mange ord om min have, men en dejlig dag med masse af solskin som jo giver lidt hårde billeder selv om jeg ventede til de var taget hjem igen.
Og fik ikke taget nogle fra den anden del af haven, hvor basket banen ligger det må kommer en  anden dag.

12 kommentarer:

 1. Hej Helle
  Selvfølgelig ser det godt ud i din have, det var godt nok service med hjemmebag og kaffe, men hyggeligt at de ville se din have, den er jo flot. Pyt med lidt ukrudt, men du nåede det.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de havde spurgt om jeg ville bage( og det kan jeg også godt lide) og de betalte 25 kr. pr. næse så tænkte det kunne gi til begge dele. Har dog brugt pengene to gange først på Vorbasse plantemarked og så med Malene til halv pris i deres havecenter

   Slet
 2. Ud fra dine billeder at dømme og efter beskrivelsen af kagerne - så tror jeg bestemt at ældreklubben var mere end godt tilfreds - det ser smukt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Ja det var en god eftermiddag, de nød det, men lidt sjovere når det er haven folk vil se og ikke kun Kaffen bordet he he. Så prøver og åbne lidt mere op næste år.

   Slet
 3. Lækkerier du disker op med for dine gæster :) Du har en fantastisk have, som jeg godt kunne tænke mig at se en dag :)
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal i også snart. Tænker meget på og invitere til blogtræf næste år, syntes bare ikke der var tid den dag Malene afholdte vi havde ellers først de planer, men dem forkastede vi dog hurtigt, vi bor for langt fra hinanden. Så håber da på at ser jer i min have lige pludselig. Dette have år er dog gået alt for hurtigt, nu lakker det jo snart mod vinter syslerne.

   Slet
 4. Hold nu op hvor det har været en hyggedag! Solskin, kage, kaffe og masser af frodighed. Det vokser godt til det hele, tror snart jeg skal ned og besøge dig igen... ;o)

  SvarSlet
 5. Hej Helle.
  Jeg er PINLIGT langt bagefter, med at blogge.
  Selvom jeg selvfølgelig har hørt om den dejlige dag I havde, var det rigtig dejligt, at se de mange flotte billeder, som jo slet ikke yder din have retfærdighed. I virkeligheden er den endnu mere vidunderlig og dejlig.
  Jeg er også sikker på de ældre har haft en dejlig dag, hvor sanserne er blevet helt berusede af synsindtryk og dejlige dufte. Og så fik de toppet oplevelsen med høj solskin og Søren Ryges "verdens bedste kringle". Mums :-) Så bliver det jo ikke bedre.
  Knus og kram
  Malene

  SvarSlet