torsdag den 28. juni 2012

Der er liv

Hej så prøver jeg om jeg kan komme tilbage til bloggerland igen.

Har da oplevet lidt i den sidste tid som der nok ikke kommer indlæg om. Var blandt andet til garden party ved keld Slot som var en rigtig dejlig oplevelse med masse af gode input, kørte selv derop og næste dag måtte jeg hellere komme på besøg ved manden som var indlagt i Odense, det blev så for meget for min svage slidte krop så var liggende indtil i denne uge( mandag) og straks er jeg på vejen igen :) så har besøgt havebloggeren med Bloggen lad romantikken blomstre, vi skulle have været på havebesøg i Troldkær ved Rødding det kom vi så ikke( Barn syg).
Så i går kørte jeg til Århus til min datter som var til eksamen for sidste gang nu skal hun " bare" skrive speciale så kan hun kalde sig can.jur. og efter denne surprice( Hun viste ikke jeg kom med blomstre og gave) Kørte jeg til Lykkes rosen planteskole som køre videre selvom Hugo døde sidste forår hun sælger meget smukke og velplejede roser til en god pris også via mail..
 Har selvfølgelig købt planter både ved "Keld" og ved Lykke derom senere.Her hjemme i haven har det stået lidt stille, men er dog begyndt så småt og komme lidt igang ukrudtet får ikke tilbagefald og lader være med at gro selv om hatten ligger til opladning.:)

I år er det denne mørke orintalske valmue jeg har  flest af, det plejer at være en lyserød fyldt håber da der dukker nogen af dem op også.

En enlelt af denne har der været


Og så er denne smukke germanske iris sprunget ud lidt sent på den. Den hedder Jazz festival og er fra Pæoneksperten.

Og så er der for første gang blomst i karl rosenfeld pæonen

Det var lidt fra mig så i ikke glemmer jeg er her skal nok for kigget på i andres blogge i de kommende dage, nu jeg igen kan holde ud og sidde, skal nu stadig tænke mig om ( ikke let når der er så meget man gerne vil)

8 kommentarer:

 1. Jamen hold da op, man bliver jo helt forpustet bare af at læse alt det du har været optaget af. Håber det går bedre både med manden og med dig selv. Ukrudtet skal såmænd nok blive hvor det er....har jeg erfaret.

  Sikken dog en spændende krøllet Valmue du har fået dig der, den er godt nok flot.

  Kh Lise Lotte


  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 2. Rigtig dejligt du er tilbage i "landet" igen;-) sikke dejlige billeder du viser- irisen er da helt fantastisk og været værd at vente på!
  Sommerhilsner
  Rose

  SvarSlet
 3. Den der pjuske-valmue er rigtig charmerende - måske også sammen med orange blomster. Jeg håber at du kan tage frø af den til lidt bytteri senere på året :o)

  SvarSlet
 4. Fine billeder.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 5. Hej Helle
  Ja der sker da lidt af hvert hos dig, skal jeg love for. Nu må du lige tage den lidt med ro, jeg har da også undret mig over, at vi ikke hørte noget til dig.
  Din iris er så smuk. Pas godt på dig selv.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Selv om "Hatten" ligger til genopladning, så er der altså masser af liv i hende... syntes jeg det lyder til! Håber da snart at manden også kommer på benene igen.
  Tak for livstegn og skønne billeder :o)

  SvarSlet
 7. Selv tak alle sammen jo lidt sker der jo. manden har lige været til chec på Odense og blev frifundet nu skulle han bare lige så stille komme igang, så mon ikke hækkene kan få tur om lidt tid. Mine valmuer hedder "crimson feathers" og jeg skal nok tage masse af frø. Det er dog ikke alle der er så pjusket.

  SvarSlet
 8. Hej Helle Blomsterhat, dejligt at høre fra dig igen, men pas nu på dig selv. Der er jo mange steder at besøge, men de fleste ligger der vel også til næste år... Sjovt var det nu alligevel hos Kjeld Slot :)

  Ulla

  SvarSlet