mandag den 2. juli 2012

Valmuer og navnløse skønheder-

Nu er tiden ved at være her hvor alle opiums valmuerne blomstre og jeg kan ikke nægte at de fyldte syntes jeg er helt forrygende, denne her har jeg haft i mange år og min have plejer at være fyldt med  dem i år er det så den sorte som har overtaget så skal vist til at hjælpe førene lidt.

 Denne plejer at være alle steder også som knap så fyldt .

Men denne som er ny i år skal jeg helt klart også have drysset.

De enkle kan nu også bruges i sær når de blander farverne.Disse 2 tror jeg er fra C.D frø.

Efterlysning:


Jeg har et helt bed med foræringsroser og lidt af nogen jeg selv har købt, ved at der skal være en del Austin roser og storblomstrende roser og kunne rigtig godt tænke mig og få dem navngivet ..


Et udsnit af bedet som også er fyldt med Digitalis af sortem pams choice men den har vist lånt lidt farve af de gammeldags jeg havde i forvejen så de nu også er lyserøde, og ikke kun hvide.


   Kunne være Fèlitcè Parmentier


                                           Kunne være Eglantyne                                                                                   

Kunne være Iceberg
Indtil videre er disse 3 sprunget ud ( de 2 øverste tror jeg er austin roser og den sidste er en storblomstrende.( Tror jeg) HÅBER der er nogen som kan hjælpe..

9 kommentarer:

 1. Hvor har du mange smukke valmuer :-)

  Håber du finder navnene på roserne, min rosen viden er meget begrænset, så jeg kan ikke hjælpe.

  SvarSlet
 2. Hej Helle
  Wow, hvor er dine digital flotte og talrige - dem kan jeg misunde dig! Og virkelig skønne farver i dine valmuer, meget smukke.
  Roserne er jo svære, da der jo er i hundredevis. Måske du kunne skrive lidt mere, f.eks om deres vækstform og om de dufter.
  Den hvide ligner rigtig meget min Iceberg når den rigtig er i fuld flor. Min dufter ikke.
  I hvert fald er de alle tre rigtig dejlige :-)
  Sommerhilsner
  Rose

  SvarSlet
 3. Ps. Den mellem pink rose kom jeg til at tænke på Austins rosen Eglantyne. Den kunne du måske slå op og læse lidt om for at se om det kunne være den.
  // Rose

  SvarSlet
 4. Det er bare så spændende at se hvilke valmuer der dukker op i haven hvert år. De krydser sig jo lystigt. Selv om man drysser frø ud af dem der synes smukkest et det tit noget helt andet der viser sig :O)

  SvarSlet
 5. Eglantyne er lidt flad i det, er den du viser det? Ellers er jeg på herrens mark, selvom jeg har mange roser, det er umuligt at sige, hvad det kan være. Prøv at kigge på rosenposten, der kan du søge under avancerede roser med antal kronblade og farve, duft osv.
  Valmuerne er skønne og digitalis med.

  SvarSlet
 6. Skønne valmuer og digitalis. Rosennavnene vil jeg lade alle de kloge om... ;o)

  SvarSlet
 7. Tak for kommentaer tror også der er eglantyne og iceberg og den øverste måske Felicte parmentier som jeg faktisk også har ved mit drivhus så vil vist prøve og samligne dem..

  Jeg har lånt det store rosenlekisikon på bibliotektet og har også andre bøger så skulle bare have lidt hjælp til at komme på sporet..

  ja valmuer er dejlige uforudsigelige derfor er de så dejlige..

  SvarSlet
 8. Hej igen
  Helle jeg har set hos Marianne, at du efterlyser Odyssey, var det ikke dig? Den kan fås hos www.rosertilhaven.dk, hvis den ikke allerede er udsolgt.

  SvarSlet
 9. Hvor er dine valmuer og digitalis smukke.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet