onsdag den 11. april 2012

pavillionens død

Først i sidste uge blev det så den gammle skrøblige pavillions tur til at forlade denne verden.

 Det meste af sidste sommer sad vi ikke dernede da den var blevet noget ustabil, har ellers været meget glad for den, da den havde et lidt romantisk islæt over sig om sommeren.
Men allieret med ældste sønnen og mig måtte vi se om vi kunne nedlægge den.

Og ja den var deleme meget faldefærdig få rusk så var den nede. Hvad gør vi så den var godt nok besværlig og flytte op til bålet, da vejen op til bål pladsen er lang og nogle steder smal og sådan en teenager jo nok er lidt doven og hurtig vil ind igen til computeren.så vi tænkte at der skeet nok ikke alverden ved at prøve om vi kunne brænde den af på stedet.

Det gik over al forventning, 3 dage tændte jeg op og til sidst var der kun nettet tilbage og det blev så kørt på genbrugspladsen torsdag, syntes selv at vi slap vældig nemt om det , tror måske at 2 af clematisserne blev lige varme nok,men da der kun skal være 2 sider fremover er der en del planter i "overskud"

Planen er at der skal sætte stolpefødder , pæle og rionet som ved dette sted.

Vi nådede og få sat stolpefødderne på plads, så blev vejret så dårlig at det må vente til næste weekend.

Jeg får så også lige sneget mig til at få et nyt bed her på vej ned til "pavillionen" hvor min rose new dawn skal være,derom senere.12 kommentarer:

 1. Det bliver godt. Er det for at få læ, at du vil have et rionetnet op på 2 sider?
  Smart med et ekstra bed.....dem kan vi jo godt lide!

  SvarSlet
 2. Det ser bestemt også hyggeligt ud på sommerbilledet, men selvfølgelig kommer sikkerheden først. Det bliver spændende at se, hvordan det nye læ kommer til at se ud.

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig holder sådan en ikke evigt, men jeg holder med Ulla J. Det så godt ud om sommeren, men I får nok lavet noget nyt pænt i stedet og så lige et nyt bed :o) Dejligt

  SvarSlet
 4. Ja, den så rigtig hyggelig ud, den gamle pavillon. Men det var da godt at I opdagede at den var så skrøbelig, uden af få den i hovedet :-) Alt til sin tid.
  Det bliver spændende at følge det nye projekt.

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentaer. Ja tror jeg kommer til at savne den. Og det er meningen at de gamle planter stadig skal kravle op derfor rionet, og håber det så holder mere end 12 år.man bliver jo hele tiden kloger.Men ved kun at lave den med 2 sider håber jeg at få mere glæder ud af det rosenbed bagved og vores frugthave ikke mindst som er med græs eng og klippede stier.

  SvarSlet
 6. Hej Helle. Nej altså du har da ikke revet den ned. Det er lige sådan en jeg går og ønsker mig :) men hvis det er lige før man får den i hovedet, når man sidder der, så er der jo ikke så meget andet og gøre.

  Dejlig blog du har, jeg har tilmeldt mig som læser, så jeg kan følge dig og din have.

  Ha´ en rigtig skøn dag.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også nydt den i de år som er gået ,men intet vare jo evigt , håber det nye bliver godt bare nok ikke så romantisk.De første år groede der en arkitektens trøst oppe på taget det var bare så smukt med clematis og roser tittende op over.

   Slet
 7. Hej Helle

  Tak for dit besøg på min blog. Har tilmeldt mig hos dig. Kan se du også er forholdsvis ny i dette medie..

  Dejlig have du har. Glæder mig til at se billeder af dit drivhus, når pæonerne og roserne giver den gas.. Og ku man måske se lidt flere billeder af din dejlige hund ?? Elsker hunde ;))

  VH
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja han sniger sig jo nok med engang imellem på billederne da han jo altid er med rundt.
   Vi må jo støtte hinanden, os nye.
   Er selv noget spændt på hvordan det bliver , plantede lige liljer forleden dag, dem elsker jeg, også må jeg hellere sige, for derer vist mange ting jeg er vild med.

   Slet
 8. Kan godt se det var dejligt med den løvhytte pavillion, og det blir rigtig spændende og se din nye der er på vej!
  Hilsner
  Haverose

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror desværre ikke det bliver lige så smukt, men det er også ærgeligt når det ikke holder, især når man er glad for det.

   Slet
 9. Alting holder jo ikke evigt.
  Glæder mig til at se det ny.
  Tak for kigget.
  Ha` en god.

  SvarSlet