mandag den 26. marts 2012

12 1/2 år

Ja det er så idag min mand og jeg har holdt ud i 12 1/2 år og det skulle bare fejres herhjemme med vores forældre til eftermiddagskaffe. Og igår fejerede vi det med en tur i Bowl`n fun med børnene efter at have siddet i en sportshal hele dagen og tænkt mange tanker på de glade havemennesker som nød det dejlige forårsvejr.Vi har en nemlig en forestående konfirmation så festen må lige skubbes lidt.

Jeg skulle så lige lege Blomsterberg det blir jeg nok aldrig men der kom dette resultat ud af det.

OG DEN SMAGTE FAKTISK RIGTIG GODT SELV OM DEN VAR LIDT FORKERT

Og igår havde min dejlige store datter dene sammenplantning med. rigtig sød er den

Og sørme om ikke min lillebror dukkede op med denne.Men selvfølgelig skulle Jeg da også lige lidt i haven,det kribler  og kabler jo både i mig og i ukrudtet, men fandt da lidt derude.

Lidt flere tulipaner

Lidt forskellige narcisser.


Og ind kom en buket igår, da viste jeg jo ikke at der kom buketter og andet godt idag.Nu er der også ved at være grøde i pæonerne.


Og sådan en dejlig aften blev basketbanen også brugt og da det er en af de eneste dage vi ikke er til basket er det jo dejligt.
10 kommentarer:

 1. Hej Helle
  Tillykke med kobberbrylluppet, det var da en skøn dag at fejre det på, men forstår godt at du også gerne ville have været i haven. For der sker da lidt af hvert derude både i din og andres haver.
  Held og lykke med de næste 12½

  SvarSlet
 2. Tillykke med dagen :-)))

  Skønne forårsbilleder - man bliver i et dejlig humør af at se på dem :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Tillykke med de 12½ år, og sikke dejlige blomster du fik.
  Ja det er utroligt som det trækker i en for at være i haven hvert minut lige nu, men familien skal jo også passes :-)

  SvarSlet
 4. Ja tillykke med kobberet! Det skal da også fejres i disse skilsmissetiden. Det er godt gået!
  Kan se du har tulipaner i kobberfarvet, det kommer lige til tiden!
  Dejligt at blive forkælet med blomster og sammenplantninger!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nyder rigtig meget de blomster jeg fik. det er ikke så tit jeg får, for de fleste mener jeg har nok i dem i haven.

   Slet
  2. Ja og sikke noget sludder - en blomsterpige kan ALDIG få nok blomster!! Her er vi helt enige!!!

   Slet
 5. Ja det kan vi sagtens blive enige om, det er nu ikke alt mænd de forstår. For det er nok mest min mand der mener at jeg må have nok derude.

  SvarSlet
 6. Hej Helle.
  Også tak for sidst til dig. Jeg kunne bestemt ikke høre det var Mariannes første foredrag, hun talte højt og tydeligt, og hendes antusiastme brændte godt igennem, synes jeg.
  Tillykke med kobberbryllupet:-)
  Det ser ud som om det er en skøn have du har. Du har ret i, som du skriver i din profil, at haven hurtigt kan blive ens bedste ven, især når man er syg. Den er god til både at være meditativ i -glemme tid og sted, den er god til genoptræning og til at være kreativ og slappe af i, og så kan man se, at man selv med få kræfter kan komme rigtig langt, og det er et kæmpe boost til selvtilliden, at her er der noget man kan få succes med, selvom man ikke længere har så mange ressourcer. Man kan godt komme til at bruge for mange kræfter, men der står altid en havestol i nærheden, og ellers er der aldrig ret langt ind på sofaen. Jeg kan se din førtidspension er endnu nyere end min, så et tillykke skal du ha'. Jeg ved hvor opslidende og stressende et forløb man skal igennem inden man får fred. Nu kan du endelig bruge kræfterne på at restituere i dit eget tempo, uden nogen presser på for at du skal både det ene og det andet, som kun får læsset til at vælte endnu engang -og vejen er banet for et tilbagefald. Det er dejligt nu at kunne sige til og fra efter sine egne kræfter og behov. Jeg tror på det er vejen frem for at få det lidt bedre igen, når først man er blevet så syg.
  Kærlig hilsen Malene, Lad romantikken blomstre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi kan kun være enige kunne jo læse at du også er ude af arbejdsmarket alt for tidligt, sådan går det desværre nogle gange. Og gud ske tak og lov for HAVEN.

   Slet