mandag den 5. marts 2012

ramsløg og lungeurt


Jubii mine ramsløg som jeg sidste år gravede op ved min søster er kommet op, så nu skal vi rigtig smovse( om en del dage)

Og mine to gammeldags lungeurt blomstrer
6 kommentarer:

 1. Jamen dog... der ser da godt ud... Husk !! at holde øje med ramsløgene, de KAN brede sig meget slemt, hvis de trives for godt ;)

  SvarSlet
 2. ja det kan jeg se ved hende( min søster hun er faktisk levendør til flere spisesteder) men de er sat et sted med god plads.

  SvarSlet
 3. Her på øen har vi en hel skov fyldt med ramsløg. Da vi flyttede herover i 1975 var vi en tur i skoven og undrede os noget over lugten af løg. Den gang var der ikke så mange som kendte til ramsløg, så vi undrede os noget :o)
  Jeg har lige kigget til mine lungeurt, de blomstrer ikke endnu, så det er ikke alting, der er tidligt her.

  SvarSlet
 4. Nej men jeg bor også lunt.. Kan godt huske det for da min søster flyttede derud tænkte vi det samme og de kæmpede faktisk for at få dem væk da de lugtede rigtig meget og der var mange af dem. Men efter man har fundet ud af at de smager dejligt har det jo fået lov og genopstå.

  SvarSlet
 5. Ja inspireret af dig, har jeg også været ude og se, hvordan mine lungeurt tog sig ud, men de er altså heller ikke i blomst endnu. Så det er tidligt hos dig. Ramsløg tror jeg ikke jeg vil have i haven. Har hørt at de breder sig meget. Min svigerinde siger, at de er i Hareskoven, så jeg må ud og plukker der. Så må hun ud med hvor de er - ellers må jeg gå efter lugten.

  SvarSlet
 6. Kan godt forstå at du ikke vil have dem ind i haven,men jeg har en del plads og det var faktisk min store søn som efter en spejdertur var helt vild med at få ramsløg og så skulle han da også have det kunne jo være at han så blev lidt mere intereseret i have.

  SvarSlet