onsdag den 18. juli 2012

Rosenbue

Jeg var jo så heldig og redde mig en rosenbue som bare skulle være kørt på genbrugspladsen( ikke sådan en man kan hente ting fra det har man ikke i Kolding kommune ,elllers en god ting da andre jo tit kan bruge de ting man smider ud )men  det var så en bue med 4 vinger på så det krævede lige lidt ture rundt i haven hvor sådan en kunne placeres. det blev så mellem 2 bede som så bliver lagt sammen også lidt nemmere når der skal klippes græs.

Den var så grå og det skulle den ikke være den havde også lidt rust så manden ville gerne sprøjte den.

Så den blev sprøjtet sort,meget pænere, den har haft hvide roser op af sig men de er aldrig kommet ret langt op, så jeg vil nok sætte clematis op af den.


Der blev så lagt fliser så man stadig kan gå igennem der( vi har snydt og givet græsset roundup elleres en fy ting men ingen ville grave)

Sådan  kom det så til at se ud.Forrest er det mit tulipantræ med Cover roser i hvid og rød og Pink fairy og en jeg tror er droning Margrete.

Jeg har plantet Valsk bønne,som jeg havde sået i drivhuset, opad indtil jeg falder i nogen clematis, har jo set nogen smukke nogen rundt om på bloggene, der skal så være roser i 2 krukker inde i den på de fliser ved siden af stien,og roser i bedene.

Fra den ande side er der historiske roser (3) og sommerfuglebuske (4)

Der var så lidt af vore asketræ i vejen så der måtte fældes en af stammerne og en gren af tulipantræet.

Ældste sønnen var oppe og sætte et tov i så træet ikke skulle lande et forkert sted.


Den gik så ikke ,en dejsede lige ned i mit bed med en del liljer i.

Så det pyntede ikke ligefrem på dem.

Jeg vil lige vise lidt flere af mine dagliljer.Og rosen Bournoville som er plantet ved ind/ud gangen fra drivhuset der skal der nemlig rosenbuer op her i efter sommeren.

Og så lige et billed af flagspætten som kom på besøg i går det er taget ud af køkken vinduet derfor den dårlige kvalitet., men det er første gang jeg har så fint besøg.


14 kommentarer:

 1. Hej Helle.
  Hvor er du heldig sikke en hule du kan få ud af den. Dejlig have du har.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja følte mig også heldig de er jo dyre i indkøb,

   Slet
 2. Det er da noget af et scoop du der fik. Og så flot det er blevet med fliser og udvidelse af bedet. Jeg er sikker på, at det bliver vildt smukt, når du engang får roser og clamatis plantet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var dejligt det var min svoger og svierindes nabo, der har jeg også engng reddet mig et helt bed pæoner.det fedtnår nogen tænker på en.

   Slet
 3. Sikken en flot rosenbue, der var du heldig. Det var værre at grenen faldt ned oven i bedet, øv hvor ærgerligt. Heldigvis kommer de igen til næste år. Du har nogle skønne dagliljer, ja og rosen er smuk, den kender jeg ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da helt utroligt at du ikke kender rosen troede ikke den var speciel. Ja mine dagliljer er nogen som jeg samlede på for flere år siden så man får helt lyst til flere igen :0)

   Slet
 4. Hvor er buen din, altid dejligt med genbrug ;)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sådanne ting er dejlige og få ikke første gang de er leverings dygtige i haveting så dejligt de tænker på mig

   Slet
 5. En flot rosenbue og den skal nok blive fin med clematis og roser!
  Værre var det med grenen, der ikke ville som jer. Håber ikke der røg for mange af dine flotte dagliljer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ned i liljer bare nogle orange nogen så pyt de kommer næste år , tror ikke min stjerne magnolie blev ramt denne gang, jeg begynder og tro det med vilje det anden gang en gren smutter forkert og lander i det bed.

   Slet
 6. Ja sikke en ståhej i haven - bare fordi vor frue falder over en rosenbue.
  Men hvor var du altså heldig, det er en rigtig fin rosenbue.
  Glæder mig til at se mere til den efterhånden som du falder i en clematis mv. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de stønner lidt min familie når jeg finder på(det er jo teenager) men selv manden var fyr og flamme denne gang.

   Slet
 7. Hej Helle. Nej hvor var du heldig. Den er da godt nok blevet flot. Her må vi gerne bytte på genbrugen og det bliver flittigt brugt:) en god idé, der er mange ting, der stadig kan bruges.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg sørme godt tænke mig at vi kunnne , men sidst vi var der havde vien cykel med og den var der en mand som fik så det lykkes en gang imellem alligevel.

   Slet